MOUSE


detta har min kväll bestått av, choklad, egopics och en hel del saknad av en väldigt oväntad person..

ROCK BY SWEDEN


oh my gosh! har ni sett dessa smycken från "rock by sweden, åsitas" förstår inte riktigt hur namnet skall vara. Men ack så snygga dessa är! Priset är faktiskt inte heller så farligt. silver, döskallar, ringar, ormar, allt är perfekt. Jag såg dessa när jag skulle köpa julklappar inne på smycka med mamma och sis, och jag stod seriöst och dregla, skrek och peka. Dessa smycken ligger självklart på top tio på min önskelista!

ROLLO

nu är jag hemma igen. skoldagen var super chill. jag fick fullpott på mitt mönsterkonstruktionsprov vilket jag är mycket glad över! nu skall jag plugga matte, påväg hem köpte en jag en påse med det bästa studiemedlet. godis!

by the way, här är mina favorit ringar.. jag kan inte få nog av ringar


LOG

nu har jag precis kollat på twilight men tro inte att jag är något galet fans för det är jag icke. men nu skall jag sova. skall upp 07.45 imorgon, lycka till. godnatt

NAILS



kvällen har spenderats med att måla naglarna. (insperation och idé från ellinorak). sen har jag laddat ner och lyssnat en hel del på musik, framför allt jul musik, tänk nästa helg är det första advent! happy face

SHAME ON ME




halloo.. denna helg finns det inte så mkt att säga om, bara synd att den är över! jag mamma och sis drog in till stan igår hittade lite tyg, ringar och tröjor som fick följa med mig hem, dock så fick inte tröjorna stanna så länge. jag åkte och lämna tillbaka de.. de satt inte lika fint på mig som på prov dockorna. synd. men som sagt så åkte jag in själv idag igen, musiken i öronen, uggsen på, osminkad och luvan nedanför ansiktet. super härligt. jag gick runt och tänkte för mig själv, detta gjorde dock så att jag höll på att bli överkörd ett par gånger, men jag lever som ni förmodligen märkt. men ist så fick jag med mig hem ett par fler ringar, en hoodie och ett par solisar. tyget på bilden ska jag sy en klänning av.

ABC

hellu nu sitter jag i mias säng på hennes och hannas rum.. vi har nyligen haft lunch och snart skall vi bege oss mot engelska lektionen. den sista lektionen för dagen och för veckan, sjukt skönt. så om cirkus två timmar sitter jag på bussen hem. fränt! haha tänkte bara leka aktivbloggare och skriva ett inlägg under skoltid, so here you go! pösspåstjärten


WATER TURNED TO ICE


nu har jag precis borstat gaddarna och tvättat av mig allt smink. dagen har varit bra bla bla bla.. nej men den har vart som vilken dag som helst, sprang till bussen, vart ofokuserad på lektionerna, ätit delicatoboll, retat lite med mia, vilat i hannas säng, inte fått så mycket gjort på fg lektionen osv. dagen avslutades med film med mami, flickvänner från förr hade hon hyrt hem. en otroligt töntig film, men ack så snygg Matthew McConaughey är! och så roligt det är att uttala hans namn.
nej men nu skall jag ställa klockan och sedan kolla på Hannah Montana serien som min syster lånat hem. klockan är halv ett, inte så konstigt att jag alltid måste stressa på morgonen.. godnatt.

WATCH ME


LIKE

det blev ingen skola idag, så jag har pluggat hemma. har suttit med huvudet i matte boken sen tio typ, har kommit rätt så långt men jag har fortfarande svårt för ekvationer och det är inget som jag skulle pyssla med frivilligt på fritiden. jag sitter och skriver på en önskelista som min mamma vill ha, ohh det är snart jul och jag längtar asmycket. jag älskar julen! nu skall jag göra varma koppen eller gulasch soppa. pöss


WISHLIST


(made by me)

FÜSSBALL

när jag var sex år började jag spela fotboll i tullinge. fotboll blev snabbt min vardag och ett place där jag alltid hade kul. jag och mitt lag åkte på cuper, träningsläger, turneringar samt andra resor tillsammans.
jag har alltid spelat med samma personer, (nästan) samma tränare, samma plan, haft samma matchkläder och alltid känt mig välkommen. detta har på gått fram tills för tre månader då mitt lag lades ner och det fanns ingenstans för mig att spela. allt försvann efter tio år. shiet vad ledsen jag var under sista året. just för att jag visste att det inte skulle hålla längre. tänk er, i tio år har jag spelat fotboll, två-tre träningar i veckan + match, sen helt plötsligt så var allt borta. men nu, idag så var jag och spelade med ett nytt lag vid namn stuvsta. det känndes helt ok. dock så var ju inget som förr, men det kan jag inte förvänta mig. men jag känner att den delen av mig som jag saknat är påväg tillbaka och det gör mig så otroligt lycklig och just nu går jag runt med ett leende på läpparna.

(hej jag heter josefine och jag leker poet)

PEARL BEAUTY



skjorta zara, linne zoul, leggings bikbok, ringar armband whatever.

...


MY MAN


OMG

TOUCH OF PINK

tänkte skriva vad jag har haft för mig på sistonde.

torsdags: efter skolan åkte jag inte till stan (stockholm) för att möta min allra bästa vän Isabella. Hon åkte till Las Palmas igår så vi skulle säga hejdå. jag åkte till hennes skola som ligger vid globen efter det tog vi tuben in till hötorget och gick och käka. med isabella har man aldrig tråkigt och jag måste säga att vi skrattade en hel del. efter det åkte vi hem tillsammans och sa sedan hejdå. hoppas du har det grejt isabella, miss yah!
fredags: vi slutade klockan tolv och det var skit najs. jag åkte hem sen drog jag med mig min littlesista och min kompis jossan på bio, vi såg upp. den var faktiskt väldigt rolig! bion var egentligen en försenad födelsedagspresent till min syster, hon fyllde år i april. whooops. kvällen var helgo och chill. skönt
lördags: skratt. taco. moppe. film. mer skratt. guitar hero. skrämd fia. underbar veronika. godis. ben and jerrys. goal II. dessa ord beskrev min lördag, jag hade det för jävla trevligt med min über goa vän veronika. hade inte träffat bruttan på oändligheter.

detta var väldigt kortfattat men lev med det :)


egopics





BOUGHT





helt ok skola idag. efter skolan följde (ur)gulliga hanna med mig in till södertälje för att kolla en sak och sedan äta middag. hon behövde åka hem redan efter en timme, då sprang jag snabbt in på hennes & mau och köpte dessa tre prylar, kan ni gissa vad det är? inte så svårt trots allt.. och idag åkter julia till egypten och jag hann inte säga hejdå.. men du får ha det allra bäst där borta

<3


BOOOOORING

har precis målat mina naglar röda druckit upp min misslyckade caffelatte. innan det hoppade jag in i duschen. tack för det fia, gud så retro. hade mina nya skor i skolan idag och nu har jag världens äckligaste skoskav. jag kunde inte springa till bussen, så den missade jag. och då började jag nästan att tjura, så jag ringde papsen så fick han komma och hämta mig. när jag kom hem sen fick jag pasta med ostskink sås. och då bölade jag av glädje, vilken räddare min mami är.

nu skall jag berätta historien om den misslyckade latten. jo det började med att min mami, papi och syster åkte till min mormor och morfar och jag ville inte följa med. så när de åkt satte jag på kaffekokaren och "problemen" började redan då, jag skulle hälla en dl baristamjölk i ett glas, men eftersom att vi inte hade baristamjölk så fick jag ta vanlig lättmjölk. euuw, endast baristamjölk är bra nog för fia, men lättmjölk fick duga. 
Detta glas ställde jag sedan in i micron och under den tiden då mjölken värmdes så skulle jag ta fram lattevispen. Men tror ni att jag hittar den? no way. den fanns ingenstans och då blev jag skit sur.
men jag tänke inte ge upp, så när mjölken hade värmts klart så hällde jag i mjölken i en plastburk och tog sedan fram stavmixern som vi brukar göra guacamole med. haha, och vet ni vad som hände då, då jag tröck på "kör" knappen. jo, all mjölk som by the way var kokhet skvätte på mig, allt hår på armarna frästes bort. och jag skriker som en kråka. det gjorde verkligen jätte ont!
Men jag fortsatte kämpa! jag värmde ett nytt glas med mjölk och sket i att skumma den. 
och min mamma tror att det är så praktiskt med att hälla upp saltet och sockret i två olika skålar, så att det inte ligger kvar i de "fula" orginal paketen och det gjorde ju självklart så att jag lyckades  blanda ihop dessa två "arter" och tog då ist. salt. men det märkte jag inte, så jag gick upp på mitt rum, med min caffelatte (som jag var så nöjd över) och gjorde det mysigt. och jag har alltid överdrivet mycket socker så ni kan ju gissa vad min latte smaka. bajs. inte gott. sista försöket rullade på, men då hade jag lärt mig av mina misstag. men i slutändan så var det inte ens gott! inte värt det.

jo men hej, här får ni en bok! (undra om ni ens fattar)


IM SO OVER U


det som vi en gång hade, det var underbart. men du lyckades förstöra allt. verkligen allt. om du tror eller hoppas att jag kommer att höra av mig till dig så kan du sluta hoppas på det, för tro mig it never gonna happen. allt vi hade är borta och jag lovar om inte du växer upp och hör av dig på ett moget sätt så kommer du vara glömd inom en snar framtid. jag vet inte om du läser detta eller om du ens bryr dig, men nu vet du. ha det

TPL


jag har inte svininfluensan och ska förmodligen till skolan imorgon


PILLS

denna söndag har varit super härlig och än är den inte slut. imorse åkte jag mamma och pappa till sickla och kolla runt, jag köpte tre armband i från snö of sweden och tre armband ifrån pilgrim.. sen blev det också ett par skit snygga höga pjucks ifrån dinsko. nu är jag taggad inför vintern! sen kilade vi vidare till kungenskurva och sprang in på ikea, där blev det ett nytt tv bord till mig, väl behövt! har precis kommit ut ur duschen och nu kollar jag på oth. imorgon är det plugg igen.. suck



HANNAH MONTANA

hi. nu sitter jag i sängen med min sköna puler hanna, hon skall sova här ikväll! vi har godis och en varsin dator och bah njuter. by the way, jag har en sur godis i munnen nu. det spelas musik från högtalarna och jag är proppmätt. idag var det den sista dagen i skolan för denna vecka, imorgon skall jag med klassen till expressen på ett studie besök. fränt? jag tror att det blir lite shopping i staden efter detta sjukt intressanta besök..


UGGS


(sämst bildkvalité)
nu har mamsen hjälpt mig beställa hem ett par chokladfärgade uggs.. skit snygga! dock så kommer de inte förns om typ tre veckor, suck. men ack så snygga jag tycker de är. jag längtar.

PAYTIME

tja fans. denna dag har trots alla förväntningar varit ganska bra, började dagen med naturvetenskap där jag lyckades somna, dock bara i fem minuter. men jag vart pigg utav det. grejt! sen vart det köttfärs limpa till lunch och efter det vidare till matten där det gick hyffsat bra för mig. och klockan 14.20 var det idrott, inte alls rolig lektion men sällskapet gjorde så att man fick roligt. när jag kom hem såg jag att skolfotot hade kommit, blev inte speciellt bra på varken enfotot eller klassens foto. sen blev det burgare till middag och sen dess har jag suttit framför datorn.


I FOUND ONE


det här är en pälsväst som jag skulle kunna tänka mig, dock så har jag inte sett den i butik. men jag gillar både färgen och längden på den. och priset var gudomligt. tvåhundranittionio enkronor. inte alls dyrt? men jag skall kolla efter den på fredag inne i stan och om jag inte hittar den då, beställer jag förmodligen hem den via internet.

MY ROOOM

hej, jag kom hem klockan halv fyra idag, och vet ni vad jag har gjort sen dess? jag har städat, det är något som jag gör ofta faktiskt men inte sådana här stora städningar. jag älskar att gå och lägga mig när det luktar ajax i hela rummet, lakanet är slätt, man kan kliva upp nästa morgon utan att trampa i något obehagligt och man kan ta på en byrå utan att få gråa fingrar. lovely. glömde tyvärr att ta före bilder, men här är i vilket fall efter bilder.



Dessa bilder får rummet att se väldigt stort ut och tro mig, det är det inte! och sen har jag massa sladdar och kablar överallt som jag skall fästa fast vid listerna så småningom.. nu skall jag sussa. god natt


SHOE ME


shiet, alltså kolla denna sko. helt amazing. dessa skönheter kommer ifrån have2have.se för cirkus sexhundra kronor. vilket kap? eller läste jag kanske fel.


PUMP UP THE BASS

mest spelade:

keisha - tik tok
Dan Winter - Fading like a flower
Dan Winter - Don`t stop push it now
Akon - Keep You Much Longer
N-Force - All my life
wyclef jean - perfect gentleman
heiko and maiko - shine on

.. eller det där var bara några, men jag pallade faktiskt inte mer, den bästa är nog den sista. den blir jag sjukt glad av. och vissa är typ sjukt gamla men vissa låtar dör faktiskt aldrig! nu skall jag bada och måla mina naglar. ciao babes


FAKE


oh, herregud. jag var i stan igår och i stan idag, bara för att leta efter en pälsväst. jag hittade flera men det var antingen fel modell eller fel färg. jag vill hitta den perfekta! men jag hittade en sån skit snygg ring. im in love!


RSS 2.0