HAPPY NEW YEAR

IMORGON SKALL JAG OCH JULIA TILL HANNAH MONTANA OCH FIRA NYTT ÅR, ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD OCH JAG BORDE SOVA NU. GODNATT PÅ ER BABES OCH GOTT NYTT FUCKING ÅR!!!


BEAUTIFUL






HI LOVE

nu är jag hemma från gotland och farmor. trots att det känns tråkigt att åka dit så känns det ändå jävligt bra när jag är där och sådan fruktansvärd hemlängtan hade jag inte, kanske till min säng. julafton var riktigt bra och jag fattar inte vad folk gaggar om när de säger att man inte har samma känsla som man hade då man var barn. det hade jag. jag fick asfina julklappar och asgod mat. men nu skall jag faktiskt sova, skall åka till linköping imorgon. fotbollscup. fun. nighty nighty.


BYEBYE

blev sjuk i fredags, låg hemma med fyrtio graders feber. blev halvt frisk idag. imorgon åker jag till gotland. på torsdag är det julafton. på fredag juldagen. på lördag åker jag hem. saknar redan massa från skolan. sen saknar jag bella också. du är totally bäst. god jul på er alla, massa pussar.. lite mer till de mer speciella. löööööve


HALF WAY



TDAY

chacha! nu har jag från klockan sju, legat i min säng och pluggat no. har prov imorgon och jag känner att det kommer gå åt helvete. jag får köra en resume av matte provet. hehe. men lite kan jag nog och detta tack vare ängeln helena. puss på dig.
imorgon skall jag sova i skolan, det skall vara en design tävling, dock skall jag inte vara med utan bara kolla. men det skall bli asnajs ändå. c yah!


DAH DAH

chacha babes. ligger här i hanna och mias säng och är lite tpl. denna natt har jag inte sovit någonting, jag satt framför datorn och kollade på friends, redigerade bilder, läste bloggar och leta bra musik. najs natt huh?
till lunch idag fick vi chicken bitchs med ris. sjukt gött. om sju minuter skall vi ha bild, inte kul.

by the way, varför står alla gravidas navlar ut?


STRÄNGNÄS













DEPEND


snart om en timme ungefär så tar jag bussen till flemingsberg och därifrån kommer jag att ta tåget mot strängnäs och hanna. väskan är packad, musik till resan är nedladdad och tidningar kommer att köpas. jag stananr där till imorgon, vet inte än när jag kommer hem, men hem kommer jag. nu får ni ha en super helg, ha det bäst. love

MOVIE TIME

åhh, jag vill kolla på film. ge mig några film tips, riktigt typiska tjejfilmer. typ som sex and the city, bring it on, mean girls. osv.


ROLLERGIRL

nu sitter jag i min säng med mjukiströjan hotpants och en kopp choklad, samt marabou mjölkchoklad. mys. ljusen är tända, musiken är på, sminket är borta och håret är uppsatt i en ful bulle på huvudet. nu börjar vänner på kanal fem och det kan inte bli bättre. imorgon är det fredag och på lördag skall jag till hanna i strängnäs, skall sova där tills söndag och då skall jag kolla på när hon är lucia. respekt.

IM GOING DOWN

matte provet idag gick åt helvete, tänker inte gå in på varför men jag vet att jag inte förtjänar någon mat resten av vecka. då kanske ni kan gissa vad som hände? slutade klockan fyra, tpg bussen plus tåget hem, mamma stod ochvänta på mig i centrum så jag fick skjuss hem. när vi kom hem så kokade jag ris och gjorde en kyckling gryta. asgött! nu sitter jag här och funderar på om jag skall slänga mig framför ett tåg eller hoppa ifrån eifeltornet, pappa får bestäma det. hejdå

hej jag är depp


REMOVE


tights zara, tröja monki, halsband mamma, ringar hennes och mau.

FINALLY DONE!

alltså herregud, vet ni hur duktig jag har varit nu? När jag kom hem körde jag direkt ner huvudet i matte boken. pluggade as mycket. sen vid halv sju drog jag på träning var hemma vid kvart över nio, slängde i mig en skål gröt. slängde mig in i duschen och hoppade sedan in i matte boken igen. pluggade med det i fyrtiofem minuter & efter det så skrev jag klart min svenska. har precis skickat iväg den. ohh. det känns som att jag svävar på måln, wonderfull. nu har jag endast no och engelska kvar, men det hinner jag imorgon! sådär nu fick ni min pluggstatus.
ps. jag färgade håret i en mörkare brun färg, spännande aight? ps2. julia du var skit fin i din nya look! ps3. nicolin, jag har ritat av dig på paint på min dator. mohahaha.

godnatt

EXIT

nu sitter jag här på rummet igen, med endast datan och matteboken som sällskap. jag har prov på tis. och träning imorgon så plugga imorgon blir svårt.

idag har jag traskat runt i sickla och skärholmen med mami. letade efter julklappisar och hittade några riktigt fina. sen helt spontant så drog mamma med mig till klippoteket och där satt jag i två timmar, färgning och klippning stod det på kvittot. men jag säger inte vilken spännande färg det blev. uu. när jag kom hem fortsatte jag att sy min klänning, men ju närmre resultatet jag kommer ju mindre nöjd blir jag. by the way, dä ska fän bli fätt näjs att komma tä skolan imorgon.. jag längtar.

nej nu skall jag kolla på narnia. hoho. hejdå sockertopp, ja du.


USED TO BE A FUN HOUSE

ännu en natt/kväll som jag inte lyckats somna innan klockan ett. börjar bli ganska tjatigt men framför allt jobbigt. jag förstår inte varför de skall vara så svårt. och det är endast då jag ska sova som det inte går. by the way. jag bröt min nagel just. sovsovsov. jag fick egengjorda pommes, fläskfilé och mögelsås till middag idag, så nu putar min mage. omg alltså det är helt tyst i huset, lite smått läskigt. ps. det finns ett monster i min garderob. ps2. imorgon skall jag handla julklappar med mami ps3. godnatt!

BATMAN






ja jag är frisk som ni ser.. nananana batman.

godmorgon solstrålar. denna dag har jag endast städat mitt rum + hållt på med ett projekt (kolla bild två). jag älskar nystädat rum. helt amazing.
nu är jag by the way helt frisk, så huset är inte så dött längre. if you know what i mean? tänkte bara slänga in ett inlägg och förklara att jag lever. vilket jag knappt gör egentilgen. nu skall jag kolla på film och börja sy min klänning till julafton. pöss

BALLS

jag blev sjuk av sprutan, helt sjukt. så jag var inte i skolan igår och inte idag. jag har inte gjort någonting. eller lyssnat på musik och sovit. jag har gjort det jag älskar.
by the way, var det bara jag som började grina när tove åkte ut? jäkla calleballe säger jag bara. nu sitter jag i min ensamhet på mitt rum, skall snart sätta på year one. men först så skall gaddarna borstas. godnatt


min chokladkalender som jag inte njöt av för femtio öre.


BIG FAT LIAR

just nu så känns det faktiskt inte alls speciellt bra, jag har gjort allt för många misstag där jag fått lida av konsekvenserna. mycket har förändrats, både negativt och positivt. jag känner att jag kan stå själv, men jag saknar någon som jag verkligen kan luta mig mot då jag snubblar.

idag tog jag vaccinet mot svininfluensan, jag hoppas verkligen att jag är sjuk imorgon.. jag vill det. jag klarar inte av all falskhet överallt. jag vill prata om detta med en person, en person på denna jord, varför ingen annan. jag behöver få ut min ilska. du behöver växa upp. det blir bara värre med tiden. varken du eller jag orkar med detta. du är den underbaraste personen som jag träffat. allt är bara lögn. du fuskar dig igenom spelet.

(ni kommer inte fatta ett piss av detta inlägg, jag hoppas att ni inte känner er lurade. puss)

STUDHEST

nu har jag suttit och studerat matematik i cirkus två timmar. sjukt stolt över mig själv, det var lite tufft i början men eftersom att jag hade en påse med naturgodis och dhw som väntade så tog jag mig igenom hela kapitlet. not. men det mesta. så nu ligger jag i sängen, dricker isvatten och snaskar exotic snacks. underbar kombination.
imorgon är jag ledig och slipper då den mest fruktade ( sjukt konstigt ord ) på veckan. nu skall jag återgå till dhw. kramkalas

RSS 2.0