crazzzy


pillar inte. godnatt! :'(

muuunday

åhh, jag ligger ihopkrymt under täcket i sängen. regnet slår mot mitt fönster och åskan dånar i huvudet. jag har en kopp med kokos te i handen och en ostskink macka ligger på ett fat brevid. jag läser vecko revyn, lyssnar på akon, har ett par tända ljus och bara njuter. jag gillar detta. det är avkoppling.

dagen i skolan var helt ok, inte bäst men jag har haft värre.. om jag hade velat så hade jag somnat på mönsterlektionen. men avstod. efter skolan, stressade jag hem, böt om och tog bussen upp till ip. först knatteledare sen egen träning. imorgon har jag ingen träning och jag vill dra in till staden. någon som vill hänka? call me

tröött

hej i stugan. jag är typ dödstrött.. men eftersom jag har sovmorgon imorgon så vill jag inte gå och sova. comedy fight club började nyss så jag ligger och kollar på det.

denna helg har det inte alls hänt mycket, väldigt skönt faktiskt. vart och shoppat i lördags och idag. idag skulle jag hitta min "vinter" jacka.. vet typ vilken jag vill ha, pengarna är fixade, färgen bestämd men det klickar inte riktigt. denna jacka är en tunnmodell från fjällräven. annars såg jag en från odd molly, skit fin! kanske lite tunn, men den var skit fin. redan nu så håller jag på att slockna så jag tror jag berättar resten imorgon..

TGIF

tjolahopp.. jusst nu ligger jag i sängen och kollar på topmodel. tragiskt. denna fredagskväll kommer att senderas hemma. det skall faktiskt bli super skönt, jag har laddat upp med massa gott och bra filmer, sen skal jag också lägga ner en eller två timmar framför symaskinen.. ska sy upp mammas gamla pälsjacka som jag fått av henne. kan visa bilder sen, i think. sen skall jag också sy på ett par fikor på min papas byxor. får betalt för det, dä ä najs!
och min syster har tjejmiddag ikväll så hon har paxat nedervåningen, så jag får hålla mig på mellan eller övervåningen. det är tragiskt. och jag är vrål hungrig och kommmer inte få mat förns halv nio. suck! bys

the big world

tja alla snygga! sitter i soffan, lyssnar på min syster som pratar oavbrutet och kollar lite halft på family guy.
denna dag har varit hyffsat sämst, matte provet jag hade gick åt helvete och bildlektionen var dötråk och det blev inte bättre nr jag först missade tåget och sedan bussen på väg hem.. inte min dag. dagens middag var kyckling wok, då blidde jag glad.
men nu så skall jag duscha och om en halvtimme är det systrar i jeans på kanal 5. najs! vi höres kisskiss

tjululu

idag hade vi skolfoto i skolan, mitt första ensklida foto blev hemskt och tillochmed fotografen tyckte att jag skulle ta om det, men det andra blev värre. usch. jag kan inte hålla mig för garv när jag posar framför fotografen, så utroligt pinigt.

kom nyss hem ifrån "jobbet", gick bra.. idag med. trots en kurrande mage och huvudvärk.. efter det fick jag en hamburgare. nygrillad. färska grönsaker. mums. nu skall jag sätta igång och plugga matematik och till det ska jag äta mjölkchoklad, jag känner att jag presterar bättre då. hihi.


hey

men tja bloggen! söndag och helgen är slut om en timme och fyrtiofem minuter. rip. sitter i min fotölj och försöker beställa hem kläder från h&m. men det går inte så bra. idag har jag spelat match, vi vann med 7-1, suveränt! sen ikväll har jag ätit gårdagens godis och kollat på film. über skönt. men nu babblar jag inget vettigt så jag lägger ner nu, ha det pöss

nonono

en väldigt tråkig sak har hänt så nu e jag riktigt ledsen, skriver detta inlägg sen ska jag sova. jag skall gråta mig till sömns. åhh, allt var faktiskt väldigt bra i ett tag. rip.

soccer

tja alla fans! om cirkus en kvart ska jag dra iväg på match, har inte tränat någonting på hela veckan så jag är faktiskt rätt skakis över hur det kommer att gå. troligtvis så kommer nog ambulansen behöva komma efter tio minuter (av uppvärmningen!) vi ska möta rönninge salem på hemma plan och jag är jävligt taggad *host host*. nej men vi skall krossa. nu måste jag kila, har lite saker kvar att göra innan vi skall åka, ska bland annat hitta mina benskydd.. var kan jag ha lagt de. hejdå alla fans!

galet

by the way, igår vad jag inne i stan med jossan och ylva, vi käkade i kungshallarna, pratade av oss och "shoppade". Jag fick med mig ett par örhängen och två par enormus ringar ifrån indiska, rea på den vita! det gillas. sen fick jag också med mig en vit tröja från gina tricot och en typ vit lång tröja från hm. och dessutom så hittade jag en jacka i typ sista sekund som jag köpta ifrån hm. den var galet snygg!


090905

tjenis penis! sitter i sängen, kollar på tv, äter godis och pratar i telefonen. tänk så mycket jag kan göra på samma gång. dagen har spenderats med bästa isabella. vi har gaggat skit oavbrutet. jag och papi skjussade hem henne nyss, hon hade samling klockan nio imorgon så hon skulle sova tidigt. hmm.. alltså jag har inte så mycket mer att säga. ni får ha det väldans gött! ciao

jumjum

Hej på er! kom hem från skolan för cirkus en timme sen, de sista fyra timmarna i skolan sydde vi, jag var så lycklig, sprang runt och log hela tiden. ikväll händer ingenting, har inte något plugg som behövs göras, kan inte träna för att jag fortfarande är förkyld. det blir chill framför tv och dator. eftersom jag är ensam hemma ikväll så ska jag snart göra mat till moi snart. risgrynsgröt står på menyn. jumjum. hejdå



long time ago

hellu! har inte uppdaterat på evigeheter, men tkr att det känns töntigt att bara slänga in ett inlägg lite då och då. det är en utav anledningarna, sen har jag börjat skolan och försökt vänja mig med nya rutiner, lyckats halft. plugget är i full gång och min hjärna hänger inte med. ikväll ska jag plugga engelska och äta choklad till det. dumt av mig egentligen, finnarna kommer på dirr.




två av mina favorit ringar..

RSS 2.0