BEAUTIFUL DIRTY DIRTY RICH RICH DIRTY DIRTY BEAUTIFUL

date med babe ikväll på donken. hur mysigt? supermysigt! ikväll ska jag gå och sova tidigt. love

HA DET


Du vil bli savnet her hjemme, har de beste bort i Thailand og i stand til å slappe av blant thailandske gutter! kiss for deg!

Translate: du kommer att bli saknad här hemma, ha det allra bäst borta i thailand och ta det lungt bland de thailändska pojkarna! puss på dig!

I BE READY!


[Jag vill ha sommar]
söndag, imorgon är det skola igen. suck. jobbade klockan ett-fyra idag, hade glömt att vrida fram klockan så det blev lite smått stressigt då jag skulle iväg. aja, nu blir det inget mer jobb på fem veckor. så skönt! ska njuta varenda söndag!
imorgon. i skolan. på fuckteckningen. så ska vi rita av en naken poosande dam. funtar på att skita i skolan, jag vill verkligen inte rita av henne. men jag måste till skolan för att säga hejdå till hanna som åker till tajland, eller så kommer jag helt enkelt bara till engelskan. men det är onödigt. åhh.

SOOOOOOON

hola amigos, syster och hennes lag förlorade och det var fen skit kallt ute!
när jag kom hem möttes jag av det tredje, dock inte sista paketet av min hennes&mauritz beställning.. vilken tid det ska ta att få hem allt! denna gång låg det ett par svarta vanliga knytskor samt denna alldeles bedårande hatten.. yummiiiie. nu vill jag ha sommar!

JUST DANCE

nu åker jag till brantan för att kolla på systers fotbollsmatch. krossa!
herrå!

ps. denna vecka har varit så nedrans chill och jag är typ så jävla stolt över moi själv.

GONNA COME RIGHT BACK TO THIS


GO LEFT, THEN LEFT


donken. hanna. mecka. alice i underlanet. italienare/spanjorer. julia. "vi ska hem". Isabella. 3D-glasögon. 23.27. missat sista tåget. åhh jag fattar. kungshallen. 9.90/hg lösgodis. första randiga tröjan. skratt. varmt. strängnäsdialekt. några ord som beskriver gårdagen, tack Isabella, Hanna och Julia för en superkväll!


AMERICA, FUCK YEAH


WE LOVE ROCKNROLL

hej alla nu är det barnprogram, titta vad farbror frej tar fram. två apelsiner och en banan, så har du fått ett könsorgan.. ska ta pendeln in till stan vilken minut som helst, sen kommer jag möta upp Julia, Hanna och Isabella där lite senare. det blidde bio med de allra bästa, f1 ql.

gårdagen var awesome. 40+are som bjuder på sig själva är det bästa som finns på denna platta planet!
got to go, byebye


GET IT

chcha! ligger i sängen och pluggar.. har prov imorgon och jag känner att jag skulle behöva en till dag på mig. det får bli som det blir. riktigt chill i skolan idag! no problemo at al. tågresan hem var också mys! imorgon ska jag stanna kvar i skolan till tjugotre.nollnoll för att plugga matte med mitt lilla geni hanna. najs. not. men det ska bli raggmunk, och det är fen gött.
åter till plugget. ciao biatch!

WANT


HABEGÄRPÅDENALLTSÅ!!

DRUP IN DE OSEAN

innan jag tog bussen hem från c idag så sprang jag in på sabis och velade mellan en låda vindruvor eller en påse risen. för en gångs skull valde jag det nyttiga alternativet. samt det dyrare. när jag väl kom hem gjorde jag middag och sen la jag mig i sängen med pluggpapprerna och min skål med avsköljda svenska (1a klass) vindruvor. och innan jag hunnit köra in en druva i munnen, vet ni vad jag ser då? äckel mögel. typ överallt! tänk att jag lyckats missa det. och jag lovar er, detta var ett tecken från han där uppe, jag ska äta godis och inget annat. så fuck vindruvor och nyttigheter, och fuck skolarbete!


LUSER

ligger i min sis säng och kollar på gossip girl.. förstår inte mycket av det längre. men snart, klockan åtta blir det wipeout, sen smäller det. klockan nio äre dags för ballar av stål och jag tror de ska visa det avsnittet då jag, mia och hanna var och kollade på inspelningen. who knows.

gårdagen spenderade jag med min stjärna, vi såg på film åt godis och pratade.. eller ja hon pratade. hehe.
pöss herrå

OH OH OH



gårdagen var som vanligt när man är med bellabus, helt freakin awesome! när jag kom hem från skolan tog jag en power-nap innan jag och bellson åkte in till stan. vi började med att hämta bio biljetterna sen kollade vi i affärerna och sedan en göd middag i kungshallarna. taco för mig, kyckling för henne. sen insåg vi att vi hade ett par timmar och minuter kvar innan bion började och alla affärer utom åhlens hade stängt så vi kilade dit, kollade på drömväskan och prövade skor. yummie. sen rusade vi till ica där jag köpte kaffelatte för FEM kronor. vilket kap! vi köpte även godis till bion, sen drog vi iväg till grand där bion gick. vi såg "sebbe". slösa inte på två timmar av ert liv genom att gå och se den. euuw så dålig den var! men sällskapet gjorde det bra ändå! sen traskade vi igenom stan, hälsade på alla glada ungdomar som skulle till dovas.. hahahah. tog tåget hem och somnade på dirr.
sådär ja, nu har ni fått en bibel! herrå!

WANT TO HAVE FUN


nej nu ni kycklingar.. nu ska jag ta tag i mitt liv! på riktigt! jag ska inte skolka en enda lektion fram till påsk, ska strunta i att sitta framför min b-vän (datorn) varje kväll tills klockan slår 02.00. ska ta tag i allt plugg samt ut och motionera.. eller ivilket fall ställa mig på wii balansbrädan. allt detta gör jag för min egen skull, så varför ska det vara så jävla svårt? nu ska jag leva livet fullt ut, med alla mina underbara vänner från skolan och de utanför!
isabella, du gör mig hel!

VAR E TVÅLEN?

god eftermiddag.. nu har jag sovit ikapp alla dessa timmar som jag missade i fredags natt, fredagen var hilarious!
igår var jag alldeles för trött för att göra någonting. och det var det jag gjorde också.

nu har jag precis kommit ut från duschen och ska snart iväg på en date med mitt hjärta.. c ya, dont wanna be ya


HUNNIE



linne weekday, jacka h&m

gårdagen var fantastico! hanna kom till stockholm för att vara mitt stöd då jag skulle pierca mig. har allt på film. jag käka mitt sista tuggvänliga mål på donken.. yummie. sen kollade vi också runt i staden, sprang in och ut från affärerna.. hanna köpte en assnygg klänning måste jag bara berätta! och dessa två var det jag kom hem med, samt någon huxflux som jag ska skölja min mun med.. taste like shit. whatever. tack hanna för att du hänkade!

CHEESE


resultatet.. nu väntar jag på att min bror och hans kompis ska komma med glass till mig, eftersom jag inte kan äta choklad så får man göra det bästa av situationen och äta chokladglass... mums. btw, har sjuuuuukt ont i min tunga. värre än igår!

PAIN

chacha! denna dag har jag ätit upp mig samt haft asont i magen. jag är sjukt nervös inför imorgon och jag blir riktigt ledsen ifall att sj tågen krånglar så att hanna inte kan komma och vara mitt stöd.. för jag lovar, jag gör det inte själv! gud vill inte att jag ska göra det. nu förstår ni säkert zero om vad jag skall göra (vissa vet nog hundra) och jag tänker inte berätta heller förns det är 100 % klart!
ska kolla film nu. vi höres imorgon, i think! pösssss


INTERNT


HAHAHAHAHAHAH! MIN NYA "PLÅNBOK"

RSS 2.0