...

ombyggnad pågår..

CRAP


STUDHEST


godmorgon, jag vaknade för två timmar sen.. låg och drog mig i ett tag, sen gick jag upp gjorde mig en latte. drog. gick och la mig igen och fortsatte att läsa på boken "fjorton år till salu", det är tredje gången jag läser den. ett litet boktips. min katt ligger på en kudde brevid mig, jag ska snart gå ner och göra mig en till kopp latte och sedan börja studera lite. känns faktiskt inte så jobbigt.


POKERKVÄLL I VÅRBYGÅRD

Sitter här på golvet i nicolins stekheta rum, syftar inte på temperaturen. skoldagen är avklarad och som sista lektion hade vi idrott. kulstötning och spjutkastning stod på schemat, ingen kommentar till det. men som avslutning hade vi en stafett, jag ida och hanna var i samma team, ja ni  kan ju gissa vilka som vann! nu ska vi dricka saft sen blir det att åka hem. ttyl!
nicolin är btw en underbar nöt

I WANT YAH!


HUNGRY FOR LOVE


idag har jag varit glad och lycklig hela tiden, trots vädret och det är tack vare alla mina fina och underbara vänner i skolan! puss på julia, ida, hanna, ronsten, nicolin, helena!

CANDY SHOP


VIDEO KILLED THE RADIO STAR


vaknade fyrtio minuter försent imorse, stressade galet, hann med bussen, hann med tåget, åkte till södertälje, sen hem igen. mådde inte alls bra! åkte hem, sov, data, film, sov, data, mat, data nu mat igen. herrå

GIVE ME JUST A CHANCE




TJING!


åhh, nästa gång studiebidraget kommer, då ru! (blir verkligen super sämst kvalité på bilderna när jag lägger upp de här, skyll inte på moi)

OH, YES


SKOGSMULLE



GODEN NATTEN

denna kväll har jag, kollat på ishockeyn med min padra och madre. fel lag vann. laddat ner mer musik. chattat med syster på msn. hittat kabeln så att jag kan skicka röstinspelningar. och sedan roat mig med det. samt gjort en ny sms signal till hanna. ätit riskakor med ostsmak. druckit sju liter vatten. kommit på varför jag har fått utslag. duschat. jag får utslag nu när min kropp inte får i sig något socker. skrämt min mamma. borstat tänderna.. två ggr. det var mycket på en hel kväll och nu ska jag sova.

EYE OF THE TIGER

vet ni vad? efter en rätt så chill skoldag och en föbubblans skön tågresa hem, så tog jag faktiskt tummen ur stjärten, drog på mig mina lila springskor, satte på spelningslistan "the totally best" och ut i den friska luften och sprang! jag kom inte långt innan jag hunnit tappa andan, men jag kämpade på! Vid vissa nerförsbackar kände jag mig som rocky! ni anar inte hur skönt det känns just nu! en stor eloge till moi! nu ska jag äta firre, sen göra lite på arbetssätt och lärande uppgiften.


SLEEPING


nu har filmen slutat och jag ska sova, imorgon är det skola igen efter två veckors uppehåll.. hmm, längtar inte! undra om jag ska vara sjuk... pusspåtrynet

APPLE


hejsan hoppsan karlsson! nu drar vi igång igen, jag har precis pluggat klart med engelskan och gjort lite smått i arbetsätt/lärande, sen har jag tryckt i mig en skål med äpple/kanel flingor med skogsbär yoghurt. härlig kombi. not. och flingorna smakade bara papper. nu väntar dyschen sen ska jag kolla film sen sova.. imorgon börjar mitt nya hälso liv! good luck chuck (fia) pöss på skinkan

RSS 2.0