whatever

tjaba!
vaknade klockan tre idag. inte alls bra, kommer inte kunna sova ikväll och jag börjar skolan på onsdag. jag är verkligem jätte nervös, vet vart skolan ligger och så, men jag vet inte hur jag tar mig dit. hehe. det löser sig förhoppningsvis. hade träning ikväll klockan sju till halv nio. rätt så jobbig träning, men vi haft värre.

imorgon har jag ett fullspäckat schema, jag ska färga håret hos frisören, åka till ett annat ställe där jag ska noppa mina ögonbryn, träffa isabella, tvätta kläder, måla om min brors rum (mot betalning såklart, hih) sen ska jag gå och lägga mig tidigt så att jag kommer upp på onsdag. men nu börjar my name is earl. ha det

girls just wanna have fun






thats all they really want..

090815


Today i looked like this. vitt linne, åhlens. shorts, zara. västoväska, hennes och mauritz.. skor, converse. smycken, hennes och mauritz, topshop, tomas sabo, turkiet, brors.

turn on your sad face and let me make u happy

Mötte upp min käre vän isabella i huvudstaden. skulle egentligen bara äta men vi gick in en på hennes och mauritz samt ginatricot. så åkte jag hem med två kassar.




Örhängerna, hårbanden och halsbandet för endast en femtiolapp. vilket kap?


och ett par sammetsleggins ifrån hennes och mauritz för hundrafurtionio kronor.

happy

Bland annat detta fick jag går på min födelsedag





they did it again


9 + 7 = 16



Idag fyller jag 16! grattis till moi

dinner

hållr på att göra mig lite smått i ordning, ska ut och käka grekiskt med ylva, jossan och veronika ikväll. kommer bli en super kväll. det är jag säker på. tänkte bara slänga in ett inlägg och informera er om vart jag håller hus. ha en bra fortsatt dag! :)

helly

Godmorgon sötisar. har inte uppdaterat på två dagar. har njutit fullt ut av de sista dagarna på sommarlovet. den nittonde börjar jag på gymnasiet. en stor tjej har jag blivit. skrädderi/mode/design på st:eriksgymnasiet i stockholm ska jag gå på. ser verkligen fram emot det.

och by the way: Idag är det mn sista dag som femtonåring! wohoo! imorgon fyller jag sexton. fyfan vad glad jag är. det händer inget speciellt imorgon egentligen, har match på kvällen mot asupudden.

tierd

hej. har spelat match och ätit en rejäl kebab tallrik. matchen slutade 1-1. vi spelafe i femtio grader. aldrig ¨någonsin vart så varmt när jag spelat match. tänkte bara svänga in och säga hej. nu ska jag kolla på film


fantastic

det blev mycket sent igår så jag vaknade nu. inte alls bra. ska iväg på fotbollsmatch kvarti fem så nu måste jag ut och gå för att tagga och piggna till.

gårdagen var super! vädret var underbart, sällskapet var bäst och maten var fantastisk. mina kusiner var också där och jag har inte träffat de på väldigt länge så det var mycket najs att träffa de igen. vi åkte vattenskidor och ring efter båten. vi åt lasange till lunch och sedan blev det paj, räkor och kräftor till middag. en hel del sötsaker i mellan blev det också. man åt nästan hela tin. men så är det alltid hos mormor. och jag gillar det. framåt kvällen blev de äldre packade och det bjöds på mycket galenskap och skratt. men det är så det ska vara.

the bed is my b-friend


idag så känner jag att jag inte kommer resa min kropp ifrån sängen. skönt det. men samtidigt så vill jag vara ute opch njuta av det underbara vädre, men jag pillar inte. hoppas ni har det bra?

chicken

tjäna! har nästan nyligen tryck i mig en baguette med bland annat kycklig och curry sås på. mumsfilibabba.
idag händer inte alls mycket det var tänkt att jag skulle måla vårt staket idag, vilket jag tyckte skulle bli mycket kul. men vi hade fel färg hemma så projektet lades ner. snart ska jag äta glass som mamma köpte hem igår, hägen-dazs strawberry cheeskake. så himla god. men den slår inte halfbaked. haha. jag låter som värsta matvraket och så äre.

converse


jeans, ring topshop. converse nilsson. grå tröja forever21

new

Hej alla tyffingar. igår blev det ingen uppdatering alls efter mitt morgoninlägg, åkte ju som sagt till ikea och köpte lite ljus, en sak som jag ska hänga på min klädställning, nya och fräsha lakan samt speglar i lass. jag kan visa bild sen. men vi var väll hemma från ikea klockan fem typ och då började jag dirket att storstäda mitt rum och blev inte klar förns tio i tolv. och då var jag helt slut. så jag la mig i min nybäddade säng och läste nya veckorevyn som jag fått samma dag. najs.


btw

godmorgon! sitter i fotöjen och kollar på tv. om två timmar så skall jag och min syster ta bussen till ikea och där ska vi möta mamma. men innan det ska vi äta potatisbullar till frukost/lunch. igår kväll kunde jag inte somna låg vaken fram till halv fem och då hade det hunnit bli ljust också, så det blev ännu svårare att somna.

hard work, work

god kväll, god kväll. har kommit hem från min fotbollsträning ganska nyligen. har inga krafter kvar att ge, och det är ju tummen upp. jag  mår nästan alltid illa efter en träning och har ingen aptit alls så jag åt en banan till middag. inte alls bra. desutom så var denna banan omogen, så nu tror jag att den kommer mogna i magen och det kommer göra ont. hehe. men omogna bananer är godare än de bruna. har somnat klockan fyra varje dag detta lov känns det som, så jag kommer inte sova på ett tag, så det kanske kommer ett till inlägg.

pics.





Några bilder från i sommar. dagar då jag har haft tråkigt. läst dn. drukit kolsyrat vatten från system bolaget för elva riksdaler. bilderna passar inte alls ihop här på "pappret" men när jag tänker på detta sommarlov så betyder de här bilderna konstigt nog väldigt mycket. när den första bilden "upptäckes" så satt jag och pratade med min bästa kompis i telefonen. jag var trött och jag satt och garva åt bilden, den är inte rolig alls, min kompis blev irre. kanske inte alls intressant men det är ett minne.

när jag satt och drack s.pellegrino vattnet ute i solen med en bärbar data i knät så fick jag ett sms av en annan kompis som fråga om jag kommit in på mitt gymnasium som jag sökt till. jag visste inte att man redan kunde se det, men jag gick in och kollade och "du har blivit intagen till ditt förstahandsval" stod framför näsan på mig. jag blev så glad att jag började böla. lite fjolligt kanske. men detta vatten gav mig tur tror jag.

cosmomour

jag satte mig på min tant cykel och tog en liten tur i förorten. när jag cyklade förbi närköp så insåg jag att jag hade två hundralappar i byxfickan från torsdagen så jag sprang in och köpte mig ben and jerrys, cosmopolitan och glamour. så nu ska jag ut i solen, äta glass och läsa tidningar och lyssna på musik. skönt. hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer ha. puss på re


yellow, snake, red


miss u guys


its done

godmorgon sötisar. min pappa väckte mig nyss. inte snällt. solen lyser utanför  mitt fönster och jag har valt att ligga kvar i sängen ett litet tag till. detta sommarlov har varit super men om cirkus tre veckor är det slut. då börjar jag gymnasiet. jag är jätte spänd. hoppas att jag inte får några riktiga geeks i min klass. då blir jag besviken. det är simpsons på tv. love it!

RSS 2.0