SENSES


nu skall jag iväg och fira kussen som fyllde sjutton i onsdags. ciao bitches 

CHIP


haha, vad tycks om mina egenstylade glasögon. var från början ett par vita solisar från bikbok, men klantiga jag satte mig på dem så ena glaset åkte ur och en pinne gick av. de är därför dom är snea. men bara så att ni förstår, jag kommer inte att använda dessa irl.

MIRROR


SIS



SUNNE

dagen slutade redan klockan tio, idrottsdagen blev inställd tack vare regnet. efter det åkte jag hem och sov ett tag, vaknade senare och började sy det sista på min klänning. nu är den äntligen klar. bilder kommer kanske efter modevisningen. nu har jag nyligen kommit hem från c, har solat och köpt veckorevyn samt glass, nu skall jag ta och lägga mig under täcket med ben och jerry och glo på en film. planerar också att sova tidigt ikväll. vi får la se hur det blir med den saken.


BLUE


nytt från hochm
kom rätt så nyligen hem från en promenad i det sköna vädret. sitter här i min säng med ett glas hallonsaft med loka i samt en skål med frysta pommes. har utfört några ärenden och skall snart börja sy fast dragkedjan på min klänning som jag skall visa upp på modevisning at torsdag. ni anar inte hur nervös jag är. imorgon är det idrottsdag i skolan och jag får en halvtimmes sovmorgon. jippie.

FROM SCHOOL

Tjuhuu, sitter i datasalen i skolan med Julia på min vänstra sida och Linn på den högra. Vaknade en timme för sent och kom då till skolan till lunch, slutar om cirkus en timme och då bär det hem för att sova lite till sen skall jag till ip för att träna små killarna.


HOW TO USE

halloj, nu sitter jag i skolan och väntar på nicolin som har samtal med maggan. vi skall snart gå och äta middag. potatisbullar eller blodpudding står det på menyn. kvällen kommer spenderas framför matteboken här på vackstanäs. kommer även sova här så att det inte blir någon risk att jag missar matte provet imorgon. jag är verkligen helt körd! aja, kissundhug

SPEND

some new stuff som har hänt i mitt liv då jag varit borta. Jag har köpte en ny systemkamera, sålde min gamla nikon d40 och köpe mig en nikon d3000. jag har tagit tummen ur röven och skaffat spotify. jag har grillat med mina käraste vänner. jag har fått reda på en hel del skvaller. jag har pluggat en hel del. ätit stora lassar med glass. inte ätit godis, chips, popcorn, ostkrokar eller druckit läsk på en hel månad. jag har varit ute och sprungit två gånger. aja detta börjar bli tråkigt. nu blir det att borsta gaddarna, sen film, sen sova.


STAND ALONE



solen lyser och jag är lycklig, pluggat i solen, lyssnat lugna favoriter och ätit glass. dagen har vart lugnan. nu blir det dusehn. hörs

BROKEN HEELS


ojojoj, vilken härlig dag det har varit. när jag lämnade tulls imorse så blev jag asklad, när jag kom tillbaka så deppade jag ihop igen. jag trivs verkligen inte i denna delen av stockholm. vill ärligt bara här ifrån. denna långhelg har vart super mysig, och om det går enligt planerna så kommer nästa helg vara minst lika mysig!
idag fick jag pannkaka till middag och efter maten blev det glass som syster och jag köpt hem. yummie

Haha, nu sitter jag i min pyamas på i min ...

Haha, nu sitter jag i min pyamas på i min säng med min mobil och försöker blogga till min blogg (märkte ni alla "min") kisskiss


TO

designen check. nu är det endast kameran kvar, sen bloggar jag igen. tjing sålänge


RSS 2.0