CÖÖL



gud tog mig och min mamma till farsta.. där köpte jag en jeans jacka från gina tricot. min kompis hannah montana hade den snyggaste jeans jackan jag sett, på sig här om dan och då kände jag att jag saknade en. min var inte lika fin som hannas men den dög bra.. ynka 199 kr. sen blev det ett skit coolt nagellack från hochm samt ett coolt draperi till min enorma walkincloset (not) sen blev det lite hud stuff från neutrogena (stavning) hoppas dessa produkter funkar! nu skall jag ställa väckarklockan och sedan sova. pöss


LETS START A BAND


finns det någon där ute som vill skapa ett band med mig? isf kan vi ha sådana här balla kläder på oss. sen kan vi uppträda och sälja biljetter för tvåtusen kronor, sen blir vi rika, sen kan vi leva livet. men som sagt, jag vill ha kläder som dessa asballa typer. hänkar du? ps. jag vill spela gitarr.

STAY IN SCHOOL

im to cool for school så jag är hemma.. hehe. jag har astråkigt, kollade nyss på vänner och nu skall jag ta och städa mitt rum, lite onödigt faktiskt eftersom att det inte är speciellt stökigt. sen så får vi se vart gud leder mig. ps. jag åt nyss nogatkräm och det är sjukt smarrigt. psett. det regnar köttbullar.

because i got high






rubriken säger allt och jag älskar mössor..


OMG IT'S HANNAH MONTANA


hallå, har inte skrivit på ett tag här och det har hänt en del sen sist. jag har bland annat vart på inspelningen av "ballar av stål" med Hanna och Mia, detta var sjukt kul! samma natt sov de över hos mig, asmys. sen har jag jobbat, gått i skolan, åkt långa skidor, fått mvg på en avslutad kurs och lite annat smått och gott. helgen var ingen höjdar helg, först jobb och sedan ingenting. men det måste ändras nästa helg..


JAG HATAR NICOLIN

då var första dagen i skolan efter jullovet avklarad. jag vill ha sportlov! det var helt underbart att träffa alla tjejerna igen, jag stortrivs verkligen i min klass! tänker inte rabbla upp dagens lektioner men vi fick meatballs till lunch. När jag kom hem var det tänkt att jag och mami skulle åkt iväg och kolla på en jacka till mig, men så blidde det inte. För så fort jag öppnade dörren så fick jag reda på att jag skulle på fysträning om fyrtiominuter. ett två timmars långt fyspass och jag har inte tränat på hela jullovet. men jag drog mitt feta arsle ditt och körde slut på mig själv. hej träningsvärk. godnatt.  


NAAAAAAAW

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! FYFAN VAD KLANTIG MIN HUNK ÄR! TRYCK HÄR!


ICEKOOL

chacha, brr vad kallt det är ute, istiden typ? öhh.. har inte så mycket att säga, ska börja laga mat snart, pappa är bortrest och mamma jobbar.. meatballs and pasta står det på menyn.. yummie.. jag drack latte och åt bullar när jag kom hem från dagens promenad.. asgött



PJUCKS


jag har köpt ett par gummistövlar.. eller jag fick de av mamsen. danke. de är asballa. de ser verkligen jätte plastiga ut på denna bild, men irl så ser de snyggare ut. nu undrar jag bara när jag kommer använda de och om jag vågar. hehe.

LIGHT


godmorgon smulor, vaknade för inte så länge sedan men jag orkar inte kliva upp ur sängen.. min katt ligger brevid mig och spinner. asmys. som ni förmodligen har märkt så är jag igång med att blogga igen. soft. mitt jullov har faktiskt varit helt underbart, jag har inte slösat bort mina dagar eller någonting sådant. Julafton spenderade jag som sagt på gotland, najs? och nyårsafton spenderade jag med två utav de bästa i strängnäs hos hanna. galet najs. denna dag hade jag tänkt spendera på mitt rum, med tv, data, film och musik. jag orkar inget annat. pöss

BELLS


SHEBANG


jag saknar mitt blonda hår. asmycket.

DONT STOP


RSS 2.0