OH MY LORD


pjuh, idag var det första dagen för mig som ledare på årets sommarfotbollsskola. kaos är det ordet som beskriver denna dag bäst. jag och min käre kompanjon nathalie fick ett gäng grappar på nio bast. och dessa löss är inte att leka med. de slåss, knuffas, svär, rapar och spottar hela tiden. riktiga gangsters. men trots tre timmar sömn så gick dagen rätt så bra. nu är det snart middag efter det skall  jag nog sova. har ett viktigt möte imorgon nollåtta.trettio och sen bär det av mot ip igen. btw jag har fått en riktigt snygg bränna av mina shorts, strumpor och av t-shirten. typiskt.

UN

sexandthecity filmen var jätte bra, dock lite för lång, men jag tyckte att den var bättre än ettan. efter bion satte vi oss på donken som vanligt. det är helt insane att en sån liten människa kan få mig att må så bra.

idag har jag ingen aning om vad jag ska göra.. imorgon börjar jag jobba. suck.


TAKE CARE



jack // ellos
t-shirt // hennesochmau
jeans // hennesochmau
smycken // whatever
skor // converse

hola, skall snart kila in mot stan för att hämta ut biljetterna till sexandthecitytvå, min käre vännina isabella som jag skall se bion med jobbar men kommer så småningom möta upp mig, efter bion blir det en liten matbit. åhh, jag är extas. det var aslänge sen vi träffades och jag har en del att tella henne..


FASHIONKINGEN



kollage - me... fint från modekungen

ITS A GAME

okej, nu är det brådis.. vi skall åka och kolla på min systers fotbollsmatch och jag är inte helt klar + kände att jag behövde uppdatera eftersom att detta inte skedde igår. berättar varför senare, lägger också upp dagens då. ttyl!
BTW, vad hände med det fina vädret?

10 JUNE


överdel hennesochmau. shorts veromoda. skärp mq.

GROOOSE

godmorgon! jag somnade halv fyra igår efter ett par koppar kaffe. anledningen till detta var att jag skulle sova ute i solen idag för att få färg på min vita kropp, så jag ställde klockan på halv tolv också. men mina planer gick i kras eftersom att det inte skiner någon skitsol idag som det skulle ha gjort enligt tv4 vädret. suck. planer idag=zero.

PRESS


tryck på kassetten för att höra en grym men gammal låt.. aaah knark

3 FROM 1


alla tre är från senaste nummret av veckorevyn

SUMMER


skjorta, jumpsiut, ringar hennes och mau. skärp mq. skor converse.
Solen skiner, musiken spelas, bullarna är värmda och det är sommarlov. kan inte bli så mycket bättre nu faktiskt

THE BOOK

okej, nu har jag varit borta i ett låångt tag. jag vaknade upp i onsdags med trettionio graders feber, men tog ett par piller sen så skjussade min pappa iväg mig till skolan, var tvungen att göra ett svenska prov som btw inte gick alls bra samt lämnade in några redovisningar. vid första rasten kom mamma sedan och hämtade mig, sen dess har jag legat nerbäddad i soffan och kollat disneychannel medans mina skolkamrater har kunnat njuta i det fina vädret. på fredag skulle min kusin ta studenten och jag kände att jag inte ville missa det, mamma drog iväg mig till vårdcentralen och vi drog lite vita lögner och överdrev lite, men jag fick ett par efterlängtade piller och med dessa piller kunde jag då ta mig till utspringningen men mer så klarade jag inte, så jag åkte hem tidigt. la mig i soffan i den gropen jag lyckats skapa i soffan de två dagarna innan, medans släkt och vänner firade min kusin. lördag = soffan. söndag = skärholmen 1h & soffan. var tvungen att köpa något att ha på mig till min brors examen, som var idag! och äntligen så var jag frisk. eller jaa halsen krånglar, men vad gör det om hundra år? grattis favorit brur! det var en riktigt lyckad dag och kväll som avslutades med en hel del städning. Min bror slapp dock detta, då han nu är och festar loss på sin slutskiva. avis? ojaa!

men nu är jag back on track AGAIN..

RSS 2.0